Morten Storgaard - Online Marketing Konsulent

Jeg hedder Morten Storgaard.
Jeg arbejder med online markedsføring og synlighed online for hjemmesider og netbutikker. 
Du kan se nogle kundereferencer her. 

Mine hovedkompetencer

 • Søgemaskineoptimering

  Jeg har arbejdet med både den tekniske del og arbejdet med at skaffe links i 9 år, og fokuserer 100% på omtaler og links som både du som kunde og jeg selv kan være stolte af at vise frem.

 • Google Adwords

  Jeg har arbejdet med Adwords siden 2007, og kan varetage alle former for kampagner eller hjælpe jer til selv at blive eksperter på området.

 • Google Analytics

  Jeg har arbejdet meget med at hjælpe virksomheder til at definere og finde de relevante data og måltal, og har også undervist og uddannet medarbejdere i Analytics hos en række større virksomheder.

 • Splittesting / konverteringsoptimering

  Udover at trække flere besøgende ind på hjemmesiden, er det vigtigt at få hjemmesiden til at fungere så godt som muligt, så det størst mulige antal besøgende ender med at handle, tage kontakt, ringe osv. Det er også en af de aspekter jeg arbejder meget med.

Udover arbejdet med mine kunder har jeg også gennem tiden arbejdet en del med egne web-projekter.

Projekter jeg har startet

Uddannelse

Jeg har studeret hos Kaospiloterne inden jeg fortsatte på Informationsvidenskab på Aarhus University. Under studierne startede jeg SUMOpix.com, og besluttede mig for at stoppe studierne, da vi hurtigt fik 10-15 medarbejdere.

Jeg har senere taget certificeringer hos Google i Adwords for search og banner annoncering.

Kontakt mig endelig hvis du tænker jeg kan hjælpe, eller hvis du bare har lyst at drikke en kop kaffe og snakke lidt. Jeg elsker at netværke og hjælpe hvor jeg kan.

Morten Storgaard

Kontakt mig her.