Skal jeg have en blog på min shop?

Er du ejer af din helt egen webshop, og er du i tvivl om, hvorvidt du bør udvide den med din egen blog, er du kommet til det helt rette sted. Du vil nemlig her blive præsenteret for forskellige grunde til, hvorfor du bør have en blog på din webshop.

En blog er nemlig en rigtig god måde at præsentere dit produkt på over for dine potentielle kunder, og herudover kan du med en blog også være med til at generere langt mere trafik på din side. Men er det også det rigtige at bruge tiden på i din branche?

Læs med her og se om du kan genkende disse tendenser.

Udvid din målgruppe med en blog på din webshop

En blog er ofte en rigtig god idé, i og med at det lader dig fortælle spændende historier fra din branche. Herudover vil dine kunder også få et sted, hvor de kan engagere sig, hvilket kan være en fordel.

Du tænker måske, at din målgruppe er lille, og det derfor ikke kan svare sig med en blog på din shop, eftersom få vil læse de forskellige indlæg, men hvis du har en blog, vil din målgruppe måske netop vokse sig større. Fokuser især på at lave opslag, som dine kunder ønsker at dele videre til deres venner, da du på den måde kan få spredt ordet omkring dit produkt hurtigere.

Bloggen hos LykkeByLykke er et eksempel på en blog, der blander nyheder og trends med relevant information omkring deres virksomhed.

Få flere potentielle kunder og visninger  

Når du blogger, vil du få flere visninger på din side, og der er således flere potentielle kunder, der vil besøge din side. Herudover signalerer du til dine besøgende, at din side hele tiden bliver opdateret, når du har en blog tilknyttet, og netop ideen med friskt indhold vælger Google i mange tilfælde at belønne, ved at placere dig lidt længere oppe i deres søgeresultater.

En anden fordel ved at blogge på sin webshop er, at det kan være med til at positionere dig som en seriøs virksomhed, der er til at stole på, ved at vise en mere personlig side gennem den afslappede blogging skrivestil.

Det giver dig en mulighed for at demonstrere din ekspertise inden for et givent felt, og det kan desuden resultere i, at dine indlæg vil imponere andre virksomheder. Men hvad gør man så, hvis man ikke lige er den helt store blogger, og man derfor aldrig rigtig ved, hvad man skal skrive?

Bare rolig – du kan nemlig blot vælge at skrive simple og korte indlæg, eller også kan du blot vælge at linke til andet interessant indhold på nettet, embedde video m.m.

Du skal desuden huske på, at du naturligvis ikke behøver at sætte dig ned og skrive et blogindlæg hver eneste uge, men at du nok behøver at gøre det en gang om måneden, og der er også muligheden for at invitere ekspertbloggere ind til at lave indhold. Det kan være andre bloggere, eksperter eller folk der på anden vis har gjort sig bemærket indenfor dit felt.

Posted in Tips.